Onderzoeksrapportage impact Dutch Grand Prix Zandvoort 2021 : Economische en sociale impact van de Dutch Grand Prix voor bezoekers, bewoners en bedrijven.

Research output: Book/ReportReportProfessional

1958 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente Zandvoort en de organisatie van de Dutch Grand Prix hebben Breda University of Applied Sciences (BUas) gevraagd om de economische, sociale en maatschappelijke impact van het evenement Dutch Grand Prix en haar side events (zoals verenigd in Zandvoort Beyond) te onderzoeken. Dit onderzoeksrapport
geeft de resultaten weer en licht toe hoe tot deze resultaten gekomen is.
Het onderzoek is uitgevoerd middels gestructureerde vragenlijsten afgenomen onder bezoekers van het circuit, bezoekers aan het dorp Zandvoort, bewoners van Zandvoort, ondernemers van Zandvoort. Daarnaast is aanvullende informatie opgevraagd bij de organisatie van de Dutch Grand Prix, Stichting Zandvoort Beyond, Zandvoort Marketing en Gemeente Zandvoort.
Original languageDutch
Place of PublicationBreda
PublisherBreda University of Applied Sciences
Publication statusPublished - 2022

Keywords

  • Formule 1
  • Zandvoort
  • Dutch Grand Prix
  • Formula 1
  • impact

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Onderzoeksrapportage impact Dutch Grand Prix Zandvoort 2021 : Economische en sociale impact van de Dutch Grand Prix voor bezoekers, bewoners en bedrijven.'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this