Interventies in het aanbod van voedsel : aangrijpingspunten voor overheidsbeleid om het aanbod van gezonde voedselproducten structureel te verbeteren.

C Zondervan, LH Aramyan, HCM de Bakker, EJM Feskens, LJWJ Gilissen, AJM Jansman, J.J. Knol, AJ Koops, IM van der Meer, JPH Nap, A de Mul, AA van der Sluis, EHM Temme, W Uijl, RA de Wijk

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In opdracht van de ministeries van LNV en VWS geeft dit rapport een aantal aanbod- en productgeoriënteerde interventies die door overheden toegepast kunnen worden om Nederlandse consumenten te verleiden tot gezonder eet- en leefgedrag. Achterliggend doel is om met kwalitatief beter voedsel en een beter consumptiepatroon een bijdrage te leveren aan de algemene gezondheidstoestand
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherAgrotechnology & Food Sciences Group
Commissioning bodyMinisteries van LNV en VWS
ISBN (Print)9789085854111
Publication statusPublished - 2009
Externally publishedYes

Publication series

NameRapport / Agrotechnology and Food Innovations
No.1039

Keywords

  • food consumption
  • eating patterns
  • consumer behaviour
  • health promotion
  • nutrition policy
  • behavioural changes
  • government policy
  • nutrition and health

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Interventies in het aanbod van voedsel : aangrijpingspunten voor overheidsbeleid om het aanbod van gezonde voedselproducten structureel te verbeteren.'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this