Gezonde voeding in de zorg & horeca

M.J.G. Meeusen, V Immink, M Reinders, M Battjes-Fries, F Hoefnagels, G Pot, P Voshol, Michel Altan, E Cavagnaro, E Jonker, L van Lieshout, A Wels - de Lint, J van de Sande, L Sauer

Research output: Book/ReportReportProfessional

19 Downloads (Pure)

Abstract

In de PPS ‘Implementatie van voedingsinterventies in intramurale zorginstellingen en horeca’ is samen met de partners real life onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om gezonder te eten. Op basis van wetenschappelijke inzichten en vooral de eigen ervaring in de praktijk van alledag hebben we verschillende interventies in 11 casussen in intramurale zorginstellingen, horeca, kinderdagverblijven en scholen ontwikkeld, getest en geëvalueerd.We hebben daarbij gekeken naar effecten op de consumptie van gezonder voedsel en we hebben ook de effecten voor de medewerkers die de interventies uitvoeren onderzocht.
Original languageDutch
PublisherWageningen Economic Research
Number of pages72
ISBN (Electronic)9789464474664
Publication statusPublished - 2022

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Gezonde voeding in de zorg & horeca'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this